Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november, 2014 tonen

Singer songwriter Justin Parker heeft talent

Huizen - Gitarist singer songwriter Justin Parker is nog in de knop. Hij moet een beetje geluk hebben, tegen de goede mensen aanlopen die hem een podium geven, en dan komt het vanzelf goed: Justin heeft talent!  Justin Parker - Foto: © Gilbert Vogt Justin is zich nog niet bewust wat hij allemaal met zijn warme stem,en met de gevoelige snaren op zijn gitaar, bij mensen kan losmaken. De composities die Justin ten gehore brengt komen rechtstreeks vanuit zijn hart en hiermee kan hij mensen raken met zijn muziek. Je merkt aan alles dat muziek maken zijn grote droom is. Vanmiddag speelde Justin een paar liedjes in het café te Huizen. En dan merk je meteen dat mensen reageren op wat hij doet. Ze komen spontaan naar hem toe en blijven staan luisteren. Het is indrukwekkend en ontzettend mooi. Het is een kwestie van tijd en deze mooie bloem komt uit. Dan weet heel Nederland ineens wie Justin Parker is.

Jett Rebel treedt op in De Vorstin te Hilversum

Jett Rebel trad zaterdagmiddag 8 november 2014 op in een overvol AvroTros Muziekcafé te Hilversum. Jett Rebel - Foto: © Gilbert Vogt Fotografie  Rebel was in De Vorstin helemaal in zijn element. Zo stuiterde meerdere keren met zijn gitaar over het kleine podium heen. De fans van Rebel vonden het helemaal geweldig en gilden de jonge zanger enthousiast toe. Het programma was live via NPO Radio 2 te horen. Jelte Tuinstra, beter bekend als Jett Rebel, leerde op jonge leeftijd meerdere instrumenten te bespelen, waaronder piano, gitaar, bass en drums. Na het conservatorium in Amsterdam en verscheidene bandjes als The Souldiers en Valerius gaat Jett Rebel in 2012 solo.

Henny Vrienten treedt op in Muziekcafé te Hilversum

Henny Vrienten trad zaterdag 8 november op in AvroTros Muziekcafé te Hilversum. In een afgeladen Poppodium De Vorstin zong Vrienten prachtige liedjes van zijn nieuwste cd En Toch. Henny Vrienten - © Gilbert Vogt Fotografie  De veertien nieuwe liedjes van de voormalige Doe Maar-zanger is door Daniël Lohues geproduceerd. Het programma werd ook via NPO Radio 2 uitgezonden. Drieëntwintig jaar na zijn laatste soloalbum is Henny Vrienten terug met de plaat ‘En Toch...’. Vanaf nu digitaal, op cd en op vinyl verkrijgbaar, een verzameling gloednieuwe liedjes van de zanger van de legendarische band Doe Maar.