Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december, 2014 tonen

Herman van Veen nog steeds Kersvers

De kerstuitzending van NPO Radio 2 was geweldig. Heerlijk muziek geluisterd en lekker foto's kunnen maken van deze kanjer bij AvroTros Muziekcafé in De Vorstin te Hilversum. Herman van Veen - © Gilbert Vogt Fotografie Wie de uitzonderlijk uitgebreide discografie van Herman van Veen bestudeert, hoort dat de Utrechtse komediant en muzikant zich niet in een hokje laat stoppen. Zo ook niet op zijn 178e album. Het album heet Kersvers en die titel blijkt zeer toepasselijk. Niet alleen omdat het de nieuwste aanwinst is in zijn oeuvre, maar ook omdat de productie (in handen van gitarist Edith Leerkes en haar zoon Marnix Dorrestein) bijzonder fris en eigentijds klinkt. Daarnaast toont Van Veen opnieuw aan een ware woordkunstenaar te zijn.

Shirma Rouse treedt op in AvroTros Muziekcafé

Hilversum - Shirma Rouse trad zaterdagmiddag op in het AvroTros Muziekcafé te Hilversum. Het programma was live via NPO Radio2 te horen. Shirma Rouse - Foto: © Gilbert Vogt  Rouse werd vooral bekend als achtergrondzangers, onder andere bij Anouk, Alain Clark en Candy Dulfer. In 2013 ging ze als achtergrondzangeres met Anouk mee naar het Eurovisiesongfestival in Malmö. Datzelfde jaar deed Rouse mee aan The Voice of Holland. Zangeres Shirma Rouse valt niet alleen op door haar uitstekende vocale kwaliteiten maar ook door haar forse voorkomen. In het Algemeen Dagblad onthulde ze een jaar geleden al dat ze een chronische schildklierafwijking heeft waardoor haar stofwisseling op een laag pitje werkt. Soulzangeres Shirma Rouse bracht op 28 november haar derde album Shout It Out Loud uit. Op dezelfde dag is zij ook begonnen met haar gelijknamige clubtour. Op 9 januari staat Rouse in De Vorstin te Hilversum. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar .

Live by The Winner Takes it All in Studio Baarn

Baarn - In het programma strijden onbekende zangers of zangeressen tegen elkaar. Bij de kandidaten gaat het niet om de performance maar uitsluitend of ze hun idool zo goed mogelijk kunnen nazingen. Eigenlijk een heel goedkoop formaat van SBS6, dat door Beau Erven van Dorens wordt gepresenteerd. Beau loopt als een routinier over het podium. Hij komt heel easy going over. Iemand waar je snel vrienden mee kunt maken en die niet gauw boos wordt, tenminste dat denk ik. Studio Baarn - Foto: GSM - XZK for You Media Tijdens het live programma is er wel een keer of 4 reclame. Dat is bij een live programma in de zaal irritant. Er is wel iemand die je tijdens de break probeert te vermaken, maar die kraamt wel heel veel onzin uit. Thuis kan je nog even naar de wc of iets drinken inschenken, maar in de studio te Baarn kan dat natuurlijk niet. De kandidaten kunnen wij alleen vanaf de zijkant zien, maar de familie ziet de kandidaten, vreemd genoeg, alleen aan de achterkant. Het is een leuk