Doorgaan naar hoofdcontent

Kenny B treedt ook op bij Guus Meeuwis

Kenny B trad zaterdag 16 mei tussen 17.30 - 18.00 uur op in AvroTros Muziekcafé in Hilversum. Helaas maar met drie nummers waaronder zijn nummer een hit: Parijs.
 
Kenny B - Foto: © Gilbert Vogt
De Vorstin zat helemaal vol. Ik weet niet of ze allemaal voor Kenny B kwamen, want er was ook een optreden van Dany Lademacher's Wild Romance en een bus vol fans. We stonden al om twee uur voor de Vorstin, terwijl zijn optreden om 17.30 uur pas was. Maar het was het wachten waard. Kenny is helemaal into Bob Marley en hij droeg ook bij tijd en wijle zijn ziel, zei hij in het interview met Corné Klijn. Kenny B nog is helemaal verrast dat iedereen hem ineens in de uitzending wil hebben. En ook Guus Meeuwis heeft de leuke Surinamer ontdekt en voor zijn komende concerten gevraagd om mee te doen.

Praat effe Nederlands met me - Origineel
Lul effe Amsterdams met me - Parody
Lul effe Rotterdams met me - Parody
Lul eff Haags met me - Parody

Populaire posts van deze blog

Joyce Join verovert het internet met gekke filmpjes

De Amsterdamse vlogger Joyce Join zet met toenemende snelheid persoonlijke filmpjes op YouTube. De filmpjes zijn toe nu toe alleen in de keuken gemaakt en hebben een ontzettend hoog Theo & Thea en een Villa Achterwerk gehalte.

De brildragende Joyce vertelt uiterst serieus persoonlijke verhaaltjes aan de mensen via YouTube, terwijl je als kijker als snel denkt: Wat ik nu zie dat kan niet waar zijn, dit meent ze toch niet. Met haar onverzorgde blik in de camera gaan vrijwel meteen je mondhoeken omhoog van het lachen, zelfs tegen het gieren aan. Haar filmpjes zijn zo grappig en geestig om te zien dat ze beslist de moeite waard zijn om naar te kijken en ook helemaal uit te kijken.

Wie is Joyce Join?
De grote vraag is alleen wie is die Joyce Join? Als je haar filmpjes bekijkt, dan zou Joyce ook nog een man kunnen zijn die heel goed een vrouw naspeelt.

 Ze heeft het over haar vriend Wilbert en haar kind, maar wie zegt dat het waar is. Ze kan het ook heel goed spelen. Als Joyce Join in d…

10 kg afvallen in 2 maanden

Huizen - Lees hier mijn geheim over verantwoordelijk afvallen en de onzin van het Sonja Bakker dieet, Dr. Frank dieet, Montignacen, afslankpillen, boeken en nog meer rotzooi in: “Afslanken Ontmaskerd.” Tien kilo afvallen zonder dieet in twee maanden, kan dat?

Het is nu ruim twee maanden geleden dat ik in een enorme shock terecht kwam. Het leek wel alsof ik mij ineens realiseerde, dat ik de laatste jaren, niet had zitten opletten of zo. En niemand, maar ook daadwerkelijk niemand, leek zich ook maar enigszins te realiseren hoe kwetsend sommige opmerkingen bij mij overkwamen. Het voelde alsof er een bom was ingeslagen: “Wat zie jij er goed uit zeg,” maar eigenlijk bedoelde ze, “Jeeeé, wat ben jij lekker dik geworden zeg!” En op een dag werd ik wakker. Liep naar de badkamerspiegel en ging er eens goed voorstaan. Ik probeerde mijn bierbuik nog een beetje in te houden en dacht: Zo kan het (echt) niet langer! Dit is de grens.

Bijna 100kg
Hoe heeft het toch zo ver heeft kunnen komen en waarom he…

Jumbo Racedagen 2018: hét familie race-event met Max Verstappen

Op zondag 20 mei en maandag 21 mei vindt alweer de derde editie van de Jumbo Racedagen plaats. Tijdens het grootste Nederlandse familie race-event op Circuit Zandvoort geniet je van verschillende races en demonstraties en volop vertier voor jong en oud daar omheen. Nieuw dit jaar is de Ladies GT Race en de Red Bull Caravanrace.


Kaakchirurg Cnossen met pensioen

Blaricum - Jarenlang was hij de Friese Vlag op de afdeling kaakchirurgie in het Tergooiziekenhuizen in Blaricum, maar nu is J. Cnossen met pensioen. Per 1 januari 2010 is hij door W. Bouwman opgevolgd.

Al vanaf kleins af aan heb ik een abonnement op de afdeling kaakchirurgie, maar de volledige naam van dit specialisme is ‘mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie’. Dat krijg je als je zo vaak in de persoonlijke wachtkamer van het ziekenhuis hebt gezeten, of erger nog, in zijn ligstoel hebt gelegen. Ik kwam altijd via mijn tandarts bij de kaakchirurg Cnossen terecht. Voor het trekken van mijn hoektanden, verstandskiezen en afgebroken kiezen ben ik er geweest, maar ik kwam er ook voor mijn wortelpuntontstekingen.

Gek genoeg wilde ik juist altijd naar hem toe en dat terwijl hij mij jarenlang ontzettend veel, maar op zeer vakkundige wijze, pijn had gedaan. Hij was een man van weinig woorden. Als hij mij had behandeld, dan had ik ook geen woorden meer. Ik had al pijn als ik kwam, maar als …

Toertocht met Land Rover Defender op Kaapverdië

Sal - Als kind droomde ik ervan om ooit mee te mogen rijden van Parijs naar Dakar. Het is er helaas nooit van gekomen. Toch heb ik een goed alternatief gevonden. Met een Defender rondrijden op Kaapverdië, een eiland zo groot als Terschelling, in Afrika. 


Met een groep rijden we over zanderige heuvels, en van de ene naar de andere kant van een dorp. Hierbij is toch een soort van gekoesterde droom voor mij in vervulling gegaan. Ik kan echt waanzinnig genieten van de kale zandvlakten met verder helemaal niets er om me heen. Zoals ik dat ook kan op het eiland Schiermonnikoog, ik ben namelijk eilanden gek, daar is ook ‘niets’ behalve het strand en de duinen. We rijden langs de kust een berg op. De 4 x 4 heeft hier geen enkele moeite mee. Eenmaal op de berg kijk je wijds uit over een groot gedeelte van het eiland. Opvallend is dat hier allemaal steentjes in bergjes zijn opgestapeld. Dat betekent hier helemaal niets maar op Aruba is het een ode aan iemand die overleden is.

Als we verder …