Doorgaan naar hoofdcontent

Kenny B treedt ook op bij Guus Meeuwis

Kenny B trad zaterdag 16 mei tussen 17.30 - 18.00 uur op in AvroTros Muziekcafé in Hilversum. Helaas maar met drie nummers waaronder zijn nummer een hit: Parijs.
 
Kenny B - Foto: © Gilbert Vogt
De Vorstin zat helemaal vol. Ik weet niet of ze allemaal voor Kenny B kwamen, want er was ook een optreden van Dany Lademacher's Wild Romance en een bus vol fans. We stonden al om twee uur voor de Vorstin, terwijl zijn optreden om 17.30 uur pas was. Maar het was het wachten waard. Kenny is helemaal into Bob Marley en hij droeg ook bij tijd en wijle zijn ziel, zei hij in het interview met Corné Klijn. Kenny B nog is helemaal verrast dat iedereen hem ineens in de uitzending wil hebben. En ook Guus Meeuwis heeft de leuke Surinamer ontdekt en voor zijn komende concerten gevraagd om mee te doen.

Praat effe Nederlands met me - Origineel
Lul effe Amsterdams met me - Parody
Lul effe Rotterdams met me - Parody
Lul eff Haags met me - Parody

Populaire posts van deze blog

Oldtimer Festival Huizen in 2018

Na een jaar afwezigheid is het Oldtimer Festival Huizen in 2018 weer terug op de kalender. Omdat het nu is losgekoppeld van de Botterdagen, krijgen de oldtimers dit keer alle aandacht die zij verdienen.

Het Oldtimer Festival Huizen is op zaterdag 1 september 2018. Uiteraard is het sfeervolle Nautisch Kwartier in Huizen weer het decor voor het evenement. Er komt een Brocante-Boeken-Kunst-Antiek-Streek-Lifestyle markt, die in de Havenstraat langs de haven zal plaatsvinden. Bezoekers en deelnemers kunnen rekenen op een zeer gevarieerd programma

Tijdens het Oldtimer Festival Huizen zal een groot deel van het historisch rijdend erfgoed te bewonderen zijn. Niet alleen auto's, maar ook vrachtauto's, tractoren, motoren, scooters en bromfietsen. Speciale aandacht dit jaar voor een collectie van de PreWarCars en een presentatie van de "First Dutch Classic pick-up collectie”. Voor de deelnemers wordt weer een toertocht in de omgeving van het Gooi georganiseerd. Een automobiliama…

Joyce Join verovert het internet met gekke filmpjes

De Amsterdamse vlogger Joyce Join zet met toenemende snelheid persoonlijke filmpjes op YouTube. De filmpjes zijn toe nu toe alleen in de keuken gemaakt en hebben een ontzettend hoog Theo & Thea en een Villa Achterwerk gehalte.

De brildragende Joyce vertelt uiterst serieus persoonlijke verhaaltjes aan de mensen via YouTube, terwijl je als kijker als snel denkt: Wat ik nu zie dat kan niet waar zijn, dit meent ze toch niet. Met haar onverzorgde blik in de camera gaan vrijwel meteen je mondhoeken omhoog van het lachen, zelfs tegen het gieren aan. Haar filmpjes zijn zo grappig en geestig om te zien dat ze beslist de moeite waard zijn om naar te kijken en ook helemaal uit te kijken.

Wie is Joyce Join?
De grote vraag is alleen wie is die Joyce Join? Als je haar filmpjes bekijkt, dan zou Joyce ook nog een man kunnen zijn die heel goed een vrouw naspeelt.

 Ze heeft het over haar vriend Wilbert en haar kind, maar wie zegt dat het waar is. Ze kan het ook heel goed spelen. Als Joyce Join in d…

Berget Lewis verrast het publiek in Amsterdam

Amsterdam - Berget Lewis verrast het publiek in Amsterdam. Na maanden studiowerk in Engeland staat Berget Lewis vandaag weer op het podium. Wel een beetje zenuwachtig maar met een loepzuivere stem zingt Berget voor het eerst haar ‘eigen nummers’ voor familie en het grote publiek in het Vondelpark. 

Na het eerste liedje, in het Openluchttheater, vraagt Berget Lewis zich hardop af waarom ze jarenlang covers van anderen heeft gezongen, en terecht. Deze dame kan namelijk uitstekend eigen nummers zingen. Het publiek is dan ook razend enthousiast als Berget helemaal voluit gaat. De liedjes lopen uiteen van disco tot aan reggae en klinken allemaal stuk voor stuk plezierig in het gehoor.

 Berget is zichtbaar gek op tweeling broer Alvin die haar begeleidt op de elektrische gitaar. De goedlachse Alvin heeft een relatie heeft met de aanwezige Trijntje Oosterhuis. Als het stel buiten het zicht van de camera’s loopt, dan zie je wel dat ze elkaar meer dan alleen leuk vinden.

Het applaus na afloop va…

Glennis Grace nog steeds smoorverliefd

Glennis Grace trad 21 maart tussen 17.00 – 18.00 uur op in AVRO TROS Muziekcafé. Het programma werd ook via NPO Radio 2 uitgezonden.

Glennis en de drummer uit haar band zijn nu negen maanden samen en ze zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar. Voor het optreden gaf Glennis haar Robert nog een dikke kus op zijn mond. Robert kijkt nogal verbaasd. Het kan zijn dat hij zich net aan het concentreren was voor het begin van het miniconcert en de kus niet had zien aankomen.

Na het zingen vroeg Daniël Dekker haar of alles nog wel goed is tussen hun? In de wandelgangen had hij vernomen dat het wat rommelde tussen hun. ‘Och’, zegt Glennis. ‘In elke relatie is wel eens wat.’ Tijdens het programma vertelde Glennis dat ze nog een babywens heeft, dus zo slecht zal hun relatie niet zijn. Wat dat betreft kan Daniël Dekker zo bij RTL Boulevard.

Glennis zong zoals ze altijd, perfect. Ze is niet voor niets één van de beste zangeressen van Nederland. Ik hou niet van musicals, maar mocht Glennis de …

Mercedes-Benz bij Gallery Aaldering in Brummen

Afgelopen maanden is de Gallery Aaldering in Brummen flink onder handen genomen. Het was al genieten, maar nu is het dubbel genieten. Wat is dat toch een mooi autobedrijf. En eerlijk gezegd ken ik ook geen ander bedrijf waar oude auto’s nog mooier worden dan toen ze ooit werden gemaakt.

De Gallery koopt oldtimers op die al zijn gerestaureerd en waarvan een historie meer vertelt over de staat van de auto.

Uren, dagen, jaren moet er in zijn gaan zitten om de auto in zo’n geweldige staat te krijgen om vervolgens een plekje te verdienen bij de Gallery.

In de showroom is het druk. Niet met kopers, maar met dagjesmensen die van mooie auto’s houden. Aaldering weet dat ook, maar vindt dat blijkbaar niet erg. Mensen praten op verjaardagen over hoe leuk het is om daar op zaterdag te gaan kijken. En voor wie zin heeft in iets lekkers, er is een restaurant in het pand aanwezig.

In de kelder was de prijsjeshoek. Het was het donkerste gedeelte van het bedrijf. Verlichting was er nauwelijk…