SternPoint Rolls Royce onder de ketens

Naarden - Je weet het: een eerste indruk kun je maar één keer maken. En die eerste indruk is zó belangrijk. De eerste indruk bepaalt ga ik daar wel of geen zaken met dat bedrijf doen?Het pand aan de buitenkant van SternPoint in Naarden ziet er goed uit. De open auto’s voor de deur geven een vrij gevoel. Binnen komt het voor een universeel garagebedrijf ongekend sjiek over, ik voel me zelfs een beetje opgelaten. De gebruikte kleurstellingen zijn heel rustig, en de inrichting is super netjes.Een groot compliment is zeker op zijn plaats voor de wacht-ruimte. Een nette tafel met wat frisdrankjes en een prachtig Italiaans koffie-apparaat. Alleen voor de koffie is het nu al een goede redenen om dit bedrijf te bezoeken.

In deze garage zullen alle merken auto’s terecht kunnen voor reparatie, onderhoud en banden. De receptiebalie oogt ook prachtig. Mijn verhaal begint nu al saai te worden.

Ik denk dat Stern met deze opzet ‘de gouden formule’ in handen zou kunnen hebben. Een ding is nu al wel zeker: SternPoint Naarden is de Rolls Royce onder de autoserviceketens. www.sternpoint.nl

Vorig bericht: Jager Auto wordt StermPoint Naarden

Reacties