Tim Coronel opent Budgetservice.nl in Apeldoorn

Apeldoorn - Budgetservice.nl opende in Apeldoorn onlangs een nieuwe vestiging aan de Laan van de Dierenriem 44, als nieuw label van Fiatdealer Fivan Auto en Kia- en Nissandealer Koops Auto.

Tim Coronel in Dakar buggy - Foto: © Gilbert Vogt
Zaterdag was van 10 tot 14 uur de spectaculaire opening door niemand minder dan Tim Coronel. Liefhebbers van de Dakar Rally konden zien hoe Tim met zijn buggy op een twee wielen de rotonde nam, tussen het gewone verkeer door manoeuvreerde, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Het publiek hield nog even zijn hart vast toen een niets vermoedende fietser overstak en Tim rakelings voorbij scheurde. Er was zelfs een automobilist die aan de kant van de weg bleef staan zo van: als ik niet beweeg dan gebeurt er ook niets.

Tim Coronel draaide na een aantal waanzinnige rondjes het terrein van de dealer op om vervolgens met een slip stak  en tot stilstand te parkeren. Daarna ging hij op het dak van zijn buggy staan om ‘de overwinning’ te vieren. Het overige verkeer kon weer rustig ademhalen om er vervolgens als een haas vandoor te gaan…

Budgetservice.nl promotiedag in Utrecht
Zaterdag 25 mei van 10.00 tot 14.00 is er een Budgetservice.nl promotiedag op de Franciscusdreef 74 in Utrecht. Autocoureur en tv-presentator Tim Coronel neemt zijn Dakar buggy mee. Fans kunnen gratis met Tim en de Dakar buggy op de foto.

Gerelateerde berichten
30-03-2013: Tim Cornel opent Budgetservice.nl in Apeldoorn NUfoto.nl
30-03-2013: Blijf op de hoogte via Koops Fivan Budgetservice.nl Utrecht Facebook
06-06-2012: Koops Furness introduceert Budgetservice.nl in Utrecht

www.Budgetservice.nl is onderdeel van Koops en Fivan Auto

Reacties

Populaire posts