Op het plaatje ziet restaurant VolDaan in Hilversum er piekfijn uit. Ben benieuwd hoe het smaakt als de zalm 'over de tong' gaat.
Het uitje met de zaak naar Italië, overigens door onszelf betaalt, ligt al weer een tijdje achter ons. Naar aanleiding van deze trip ontstond het idee samen met collega’s en aanhang uit te gaan eten. De broer van Michel is (nog) eigenaar, en kok bij restaurant VolDaan Hilversum. Dus één en één is twee, en de keuze was al snel gemaakt. Een gezellig avondje uit met de bende van 19.
Restaurant VolDaan - Hilversum kende ik wel. Dat wil zeggen: Ik weet van hun bestaan, maar ik weet niet hoe het is om daar te eten. Een paar jaar geleden hebben ze een verbouwing ondergaan. Qua gezelligheid ziet het er prima lounge achtig uit. Twee puntjes: De verlichting mag van mij iets minder fel zijn, ik doe het namelijk net ff iets beter met kaarslicht, en de verwarming mag een graadje meer zijn (Piet P te H).
De sfeer van de collega’s onderling is verrassend goed te noemen. Thuis heb ik het er vaak over hoe dat nou toch precies kan? Waarschijnlijk hebben de ideale samenstelling tussen jong en oud te pakken. Hierdoor klikt het eigenlijk met iedereen. Natuurlijk is er heus wel eens wat, maar dat komt in de beste huwelijken wel eens voor.
VolDaan ligt buiten het centrum van het dorp Hilversum. Het voordeel is dat het makkelijk aan te rijden is, en dat je bij de Seinhorst (winkelcentrum) makkelijk kunt parkeren (gratis). Ik denk dat de meeste mensen via ‘mond tot mond’ reclame aan het adres van VolDaan komen. Als de ‘nieuwe’ kok net zo goed blijft koken, het personeel vriendelijk blijft, dan komt het wel goed. De zalm ging lekker over de tong, en ik kan met recht zeggen: “VolDaan het weekend in.”
Reacties
Een reactie posten